Press "Enter" to skip to content

Hårvård

För att ditt hår ska må bra behöver du ha en hårvårdsrutin som är anpassad för din hårtyp och ditt hårs behov. Att välja rätt hårvårdsprodukter är a och o för att få ett mjukt, glansigt och välmående hår. Här kan du läsa vår köphjälp – Så här identiferar du din hårtyp och ditt hårs behov.

När du vet vilken hårtyp och vilket behov ditt hår har kan du börja med att investera i ett bra schampo och balsam, dessa utgör nämligen basen i din hårvårdsrutin. Sedan kommer du med stor sannolikhet behöva värmeskydd och inpackning. Hos oss hittar du även andra hårvårdsprodukter som du behöver så som hårspray, hårolja, torrschampo, hårvax och mycket mer.

Bra och billig hårvård

Hos oss ska du alltid kunna köpa hårvårdsprodukter online till bästa pris.

Hållbar hårvård

Idag är det stort fokus på att människor måste bli mer miljömedvetna och klimatsmarta och samtidigt ställs det högre krav på att de hårprodukter vi använder ska vara bra för hälsan och naturen. Här hittar du alltid ett stort utbud av ekologiska, naturliga, miljömärkta och 100% veganska hårprodukter.

Professionella och välkända varumärken

Här hittar du de bästa hårvårdsprodukterna från välkända varumärken som Maria Nila, Kerastase, Kevin Murphy, Sebastian, Lanza, Olaplex och många fler. Du hittar även stylingverktyg från bland annat GHD, Ga.Ma, Cloud Nine, Babyliss och Björn Axen.

Hitta nya favoritprodukter

Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya märken och nya produkter inom hårvård.